Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse ujula avamine võib edasi lükkuda

Ilja Smirnov
Copy
Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse ja Tartu ülikooli Narva kolledži ühise õppe- ja majutushoone basseiniruum on peaaegu valmis.
Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse ja Tartu ülikooli Narva kolledži ühise õppe- ja majutushoone basseiniruum on peaaegu valmis. Foto: Peeter Tambu

Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse ja Tartu ülikooli Narva kolledži ühine õppe- ja majutushoone on plaanis pidulikult avada 1. oktoobril. Paljud narvalased ootavad seda avamist pikisilmi, kuna uues hoones hakkab tööle ka ujula, kuid paraku võib just selle objekti käikuandmine venida.

Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse ja Tartu ülikooli Narva kolledži ühise õppe- ja majutushoone ehitamine Narva Paul Kerese tänavale on käimas 2019. aasta märtsist ning ehituse lõpp on juba õige lähedal. Algul oli hoone plaanis avada 2020. aasta septembris.

Eelduste kohaselt umbes juuli keskpaigas esitavad ehitajad Narva linnavalitsusele taotluse uue, tohutu suure hoone kasutusloa saamiseks. Ehitust kureeriva sisekaitseakadeemia rektori nõuniku Peeter Tambu sõnul ei ole loa saamise täpset kuupäeva ennustada võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles