Töötukassa sulgeb koroonaviiruse tõttu Jõhvi ja Kiviõli büroo uksed

Põhjarannik
Copy
Töötukassa Jõhvi büroo teenindussaal jääb kaheks nädalaks suletuks.
Töötukassa Jõhvi büroo teenindussaal jääb kaheks nädalaks suletuks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Töötukassa peatab ühel töötajal tuvastatud koroonaviiruse tõttu kaheks nädalaks klientide teenindamise Jõhvi ja Kiviõli büroos.

Töötukassa teatas pühapäeval, et  ühe Jõhvi büroo töötaja koroonaproov osutus positiivseks. Kõigi teadaolevate klientidega, kes haigestunud töötajaga pikema aja jooksul kokku puutusid, võetakse ühendust.

Tuvastatud on ka töötukassa töötajad, kes puutusid kokku haigestunud kolleegiga, ja nende tervislikku seisundit jälgitakse. Kuna positiivse proovi andnud töötaja puutus kokku ka töötukassa Kiviõli büroo töötajaga, peatatakse järgmiseks kaheks nädalaks nii Jõhvi kui Kiviõli büroos kohapeal klientide nõustamine ja teenindamine.

Töö liigub eelkõige e-kanalitesse ja nõustamisi saab teha ka telefoni teel. Klientidega, kellega on järgmiseks kaheks nädalaks lepitud kokku kohtumine, võtab töötukassa ühendust ja leitakse uus kohtumise aeg ja kanal.

Ülejäänud töötukassa esindused on klientidele praegu avatud, kuid arvestades võimalikku viiruseohtu, palub töötukassa esitada avaldusi eelkõige e-töötukassa, e-kirja või telefoni teel. Kui inimene vajab abi mõne toimingu juures, siis juhendatakse teda kirja või telefoni teel. Töötukassa infotelefonid: 669 6513; 15501.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles