Kohvik Croissant pakub nii maitsvat kõhutäidet kui mõnusat meelelahutust

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Oksana Ugrintšuk panustas algul küll sarvesaiadele, ent ainult nendega ei piirdu, vaid mõtleb pidevalt välja uusi magustoite ja roogasid.
Oksana Ugrintšuk panustas algul küll sarvesaiadele, ent ainult nendega ei piirdu, vaid mõtleb pidevalt välja uusi magustoite ja roogasid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eelmisel suvel Kohtla-Järvel avatud kohvik Croissant pole prognooside kiuste uksi sulgenud, vaid on konkurentsile edukalt vastu pidanud ning kujunenud hubaseks vaba aja veetmise kohaks, kus külastajad lisaks maitsva toidu nautimisele ka meelt lahutada saavad.

Kohtla-Järvel Järveküla tee 79a kahe tee vahel pikka aega tühjalt seisnud väike hoone ei ole väljast eriti muutunud, seest aga küll: siin on valgusküllane ja ilus, levivad isuäratavad lõhnad ning iga külaline võetakse soojalt vastu. Sellisesse kohta tahaks ikka ja jälle tagasi tulla.

Hoones mullu avatud kohviku perenaine Oksana Ugrintšuk kinnitab, et paljud külastajad tulevadki pärast esimest külastust mõne aja pärast tagasi − ja mitte ainult värskete küpsetiste järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles