Töökohad omadele: opositsioonijuht nimetab Jõhvi vallavanema selgitusi ülbitsemiseks (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jüri Konrad kinnitas opositsioonile, et vallavalitsus pole uusi inimesi tööle võtnud. Siiski olid kolm inimest vallaga lepingulistes suhetes enne, kui need ametikohad struktuuris loodi. Vallavanema kinnitusel ei ole juba ametis olevatele Ilona Kaldrele, Jevgeni Fedorenkole ja Vladimir Derbukile need kohad siiski broneeritud, vaid tuleb aus konkurss.
Jüri Konrad kinnitas opositsioonile, et vallavalitsus pole uusi inimesi tööle võtnud. Siiski olid kolm inimest vallaga lepingulistes suhetes enne, kui need ametikohad struktuuris loodi. Vallavanema kinnitusel ei ole juba ametis olevatele Ilona Kaldrele, Jevgeni Fedorenkole ja Vladimir Derbukile need kohad siiski broneeritud, vaid tuleb aus konkurss. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Vallavanem Jüri Konradi vastus arupärimisele seoses vallavalitsusse hiljuti tööle võetud inimestega ajas küsijal, opositsioonijuht Niina Neglasonil harja punaseks ning ta nimetas vallavanema suhtlustooni ülbeks ja üleolevaks.

23. novembril toimunud volikogu istungil esitas opositsioonis oleva fraktsiooni Jõhvi Eest! juht Niina Neglason vallavanemale arupärimise seoses uute inimeste töölevõtmisega. Neist osa on seotud võimukoalitsiooniga. 

On tööl ja ei ole ka 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles