Kohtla-Järve lasteaiad on lapsi täis

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Punamütsikese lasteaias jagatakse nüüd infot lisaks asutuse kodulehele ka akendel: lasteaeda sisenemine ei ole lubatud.
Punamütsikese lasteaias jagatakse nüüd infot lisaks asutuse kodulehele ka akendel: lasteaeda sisenemine ei ole lubatud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Haridus- ja teadusministeerium soovitab lastevanematel karmistunud koroonapiirangute ajal eelkooliealised lapsed võimaluse korral koju jätta, ent Kohtla-Järve lasteaedade külastatavus on endiselt suur.

Kohtla-Järve linnavalitsuse hariduse peaspetsialisti Eha Karuse sõnul on külastatavus praegu kõigis lasteaedades hea, massilisi puudumisi haigestumiste tõttu sel aastal esinenud ei ole.

Neljapäeval toimus Kohtla-Järve linnavalitsuses nõupidamine, kus arutati karantiinimeetmeid. Linnapea Ljudmila Jantšenko tõdes, et üldiselt on olukord koolieelsetes lasteasutustes normaalne ja lapsed haiged ei ole. Töötajate hulgas on haigusjuhte küll veidi rohkem kui kevadel, kuid nakatutakse oma pere ringis ning koolieelsete lasteasutuste karantiini panemiseks põhjust ei ole. Lastevanematel on soovitatud jätta oma lapsed võimaluse korral koju, kuid lasteaedade uksed on ka edaspidi kõigile lastele avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles