Jõhvile aastaid lubatud jäähall on liikumas uude kohta

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi viadukti lõunapoolse mahasõidukoha staadionipoolses osas asub krunt, mida on aastast aastasse kasutanud linna külastav tivoli. Allan Mänd tahab nüüd siia jäähalli rajada, sest selgus, et algul Pargi keskuse kõrvale plaanitud ehitis ei mahu sinna ära.
Jõhvi viadukti lõunapoolse mahasõidukoha staadionipoolses osas asub krunt, mida on aastast aastasse kasutanud linna külastav tivoli. Allan Mänd tahab nüüd siia jäähalli rajada, sest selgus, et algul Pargi keskuse kõrvale plaanitud ehitis ei mahu sinna ära. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi tulevast jäähalli, mida arendaja on lubanud enam kui kaheksa aastat Pargi keskuse kompeksi rajada, sinna ei tule ning ettevõtja loodab selleks vallalt saada maad nüüd juba uues kohas südalinnas viadukti juures.  

Eeloleval neljapäeval hakkab volikogu arutama detailplaneeringu kehtestamist kinnistule Pargi tänav T9. Tegemist on viadukti ja jalgpallistaadioni vahele jääva alaga, mida on seni kasutatud mitteametliku parklana, ent siin on suviti oma atraktsioonid püsti pannud ka tivoli.

Ei mahu ära 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles