Tänavakunstnikud katavad Ida-Virumaa hallid seinad värvikate maalidega

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Tänavakunstifestivali "Rural Urban Art" käigus omandab see Kohtla-Järve Ahtme linnaosas paiknev maja peagi täiesti uue, kordumatu ilme.
Tänavakunstifestivali "Rural Urban Art" käigus omandab see Kohtla-Järve Ahtme linnaosas paiknev maja peagi täiesti uue, kordumatu ilme. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tänavakunstifestival "Rural Urban Art" jõuab taas Ida-Virumaale: 14.-19. juunini valmib tänavakunstnike käe all Kohtla-Järvel, Kiviõlis, Jõhvis, Vokas ja Tudulinnas kümmekond seinamaali.

Enim tähelepanu pälvib tänavu Kohtla-Järve, kus on plaanis ära kaunistada kuus seina. Kuna eelmisel aastal oli põhifookuses Järve linnaosa, otsustati seekord keskenduda Ahtmele ning leida vabu seinapindu linnaosa südamest, kus on rohkem liikumist ja joonistused oleksid elanikele ka paremini nähtavad. Põhiliselt kaunistatakse ära väikesed seinad, suurim objekt on Toome pst 20. maja otsasein.

Tänavu suvel oodatakse Kohtla-Järvele ka neid autoreid, kes eelmisel aastal pandeemia tõttu kohale tulla ei saanud. Nemad viivad lõpule Maleva põhikooli fassaadi ja Jaaniku tn 9. maja seina kaunistamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles