Repinski süüdistab endisi Jõhvi võimukaaslasi väljapressimistes (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Enne eelmisi kohalikke valimisi kogunesid Jõhvi keskerakondlased 2017. aasta augustis Jõhvi kontserdimajja presenteerima oma valimisplatvormi. Toona olid Keskerakonna kohaliku kampaania eestvedajateks Arthur Seppern (vasakul) ning Martin Repinski. Kohal oli ka erakonna esimees ja toonane peaminister Jüri Ratas. Aasta tagasi visati Seppern Repinski nõudmisel Keskerakonnast välja, nüüd lükatakse Sepperni algatusel keskerakondlastest vallajuhid võimult.
Enne eelmisi kohalikke valimisi kogunesid Jõhvi keskerakondlased 2017. aasta augustis Jõhvi kontserdimajja presenteerima oma valimisplatvormi. Toona olid Keskerakonna kohaliku kampaania eestvedajateks Arthur Seppern (vasakul) ning Martin Repinski. Kohal oli ka erakonna esimees ja toonane peaminister Jüri Ratas. Aasta tagasi visati Seppern Repinski nõudmisel Keskerakonnast välja, nüüd lükatakse Sepperni algatusel keskerakondlastest vallajuhid võimult. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvis eelmisel nädalal lagunenud koalitsiooni üks ülesehitajaid Martin Repinski süüdistab endisi võimukaaslasi väljapressimistes, millele vallavanem ja volikogu esimees hakkasid vastu ning said selle eest umbusaldusavalduse.

Sügisel loodud koalitsioon on nüüd ametlikult läbi, kirjutas Repinski oma sotsiaalmeediakontol pärast läinud neljapäeval toimunud volikogu istungit, kus vallavanem Jüri Konrad ning volikogu esimees Aleksei Naumkin umbusaldusavalduse said. "Selle üle on isegi hea meel, kuna maskid langesid, pilt on selgem ja valijal on sügisel lihtsam." Keskerakondlane Repinski lisas, et astus välja ka volikogu keskfraktsioonist, "kuna selle esimees [Arthur Seppern], keda ma kunagi austasin, on viimasel ajal muutunud mitte valla elanike, vaid paari ärimehe ärihuvide esindajaks".

Süüdistab sekkumises vallavalitsuse töösse

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles