Rannapungerjal saab parkimise eest maksta rahakoti paksuse järgi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Selline parklamärk tervitab Rannapungerja jõe äärde saabujaid ning selgitab, et parkimise eest võib tasuda nii palju, kui parkijal parajasti võimalik.
Selline parklamärk tervitab Rannapungerja jõe äärde saabujaid ning selgitab, et parkimise eest võib tasuda nii palju, kui parkijal parajasti võimalik. Foto: Erik Kalda / Põhjarannik

Alutaguse vallas Rannapungerja jõe suudme lähedal asuvas parklas on küll parkimine tasuline, kuid silt lubab selle eest maksta nii palju, kui inimesel parajasti võimalik.

"Tasuline parkimine. Raha saate jätta posti küljes olevasse kassasse vastavalt oma rahakoti paksusele," ütleb kiri tasulist parkimist tähistava märgi all, mille taga on plats, kus igal suvel toimub ka Tuletorni festival.

Tegemist on eramaaga ja ning selle omanik Tarmo Aare ütleb, et selline parkimiskorraldus on seal olnud juba hea mitu aastat. "Enne see eriti ei toiminud, aga eelmisel ja sellel aastal on hakatud sinna parkimise eest raha jätma," sõnab ta, lisades, et omanikule tähendab selle platsi korras hoidmine ja koristamine ka kulu, mida saab selle tasuga katta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles