Festival Station Narva pidi vahetama välja reede õhtu peaesinejad

Põhjarannik
Copy
Guy Called Gerald astub Narva linnus põhjaõues olevale lavale reede õhtul kell 22.30.
Guy Called Gerald astub Narva linnus põhjaõues olevale lavale reede õhtul kell 22.30. Foto: guycalledgerald.com

Islandi artistid GusGus ja Vök ei esine isolatsioonikohustuse tõttu Station Narva festivalil.  Reede õhtu uued peaesinejad on Briti acid house’i ikoon A Guy Called Gerald ja elektroonikaprodutsent Nathan Fake. 

Reede õhtul Narva linnuse põhjaõues esinema pidanud Islandi artistid  GusGus ja Vök ei saa lavale tulla, sest nad on olnud kontaktis Covid-19 positiivse inimesega ja peavad jääma isolatsiooni. 

GusGus teatas sotsiaalmeedias, et on sunnitud jääma Islandile karantiini, kuid soovitavad ikkagi festivalile minna kuulama teisi artiste ja loodavad tulevikus taas Narva jõuda. 

Nende asemel astuvad  reede õhtul lavale Suurbritannia artistid A Guy Called Gerald ja  Nathan Fake.

 

Vaiko Eplik.
Vaiko Eplik. Foto: Eesti Kontsert

Vaadake festivali programmi siit

*A Guy Called Gerald*, kodanikunimega *Gerald Rydel Simpson*, on korraldajate teatel "kõigi aegade mõjukamaid ja uuenduslikumaid masinamuusika maage". Elektroonilise muusika grupi 808 State liikmena oli tal määrav roll nende debüütalbumi “Newbuild” (1988) ja selle tunnus-singli "Pacific State" (1989) sünniloos.

Sooloedu tuli Geraldile 1988. aasta hitiga "Voodoo Ray", millest sai Manchesteri kuulsa Hacienda klubi hümn. Seejärel lõi ta plaadileibli Juice Box, tegi koostööd teiste seas Goldie ja Herbie Hancockiga, tuuritas Tricky ja New Orderiga ning remiksis nii David Bowie kui ka Stone Rosesi lugusid. T

Nathan Fake on Briti elektroonilise muusika produtsent ja plaadimärgi Cambria Instruments kaasasutaja. Pälvides juba oma debüütalbumiga “Drowning In A Sea Of Love” (2006) kriitikutelt ülistavaid võrdlusi Aphex Twiniga, on ta oma mullu ilmunud viiendal stuudioalbumil “Blizzard” jahtimas “ideaalse reivi valemit”.

Kogu ülejäänud Station Narva muusikaprogramm toimub plaanipäraselt.

Reedel, 6. augustil kehtivad samad piletid samade hindadega. Piletite tagasiost neile, kes seda soovivad, toimub vahemikus 16.-29. august.

Võimalik on ka vahetada Station Narva 6. augusti päevapilet vabalt valitud TMW 2021 muusikaõhtu pileti või järgmise aasta Station Narva passi vastu. Oma soovisttuleb kirjutada aadressile ticket@tmw.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles