Linnapea kohalt langemine võib aidata Katri Raigil Narvas valimisi võita (1)

Copy
Alles eelmise aasta lõpus said Tatjana Stolfatist ja Tarmo Tammistest Katri Raigi liitlased. Nüüd võtsid nad ta ametist maha.
Alles eelmise aasta lõpus said Tatjana Stolfatist ja Tarmo Tammistest Katri Raigi liitlased. Nüüd võtsid nad ta ametist maha. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

"Hehee, ma tulen veel tagasi!" kirjutas Katri Raik sotsiaalmeedias esmaspäeval vahetult pärast seda, kui Narva linnavolikogu oli ta põhiliselt Keskerakonna saadikute häältega linnapea ametist tagandanud.

Narva viimaste aastakümnete populaarsemaid poliitikuid Mihhail Stalnuhhin tunnistas, et polnud Raigi tagandamisest kaks kuud enne valimisi sugugi vaimustatud. "Ma leian, et Katri Raik on selle umbusalduse ise teadlikult põhjustanud. Tal on vaja enne valimisi olla narvalaste silmis õnnetu, solvatu, mittemõistetu ja nii edasi. Ma olin seda meelt, et halb rahu on parem heast tülist, kuid vähemus allub enamusele," selgitas Stalnuhhin oma nõustumist umbusaldamisega.

Raik ise tõrjub Stalnuhhini spekulatsioone. Kuid arvestades Narvaga seotud sotsiaalmeedia kogukondades levivaid reaktsioone, võib äsjane umbusaldamine kahe kuu pärast toimuvatel valimistel Katri Raigi nimekirjale pigem toetajaid juurde tuua.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles