Enda mahavõtmist Jõhvi volikogu juhi kohalt vaidlustav Naumkin kohtusse ei lähe

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Aleksei Naumkin tegi augustis toimunud volikogu istungil avalduse, kus soovis Niina Neglasoni tagasiastumist volikogu esimehe kohalt. Seda siiski ei juhtunud.
Aleksei Naumkin tegi augustis toimunud volikogu istungil avalduse, kus soovis Niina Neglasoni tagasiastumist volikogu esimehe kohalt. Seda siiski ei juhtunud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Juunis Jõhvi volikogu esimehe kohalt maha võetud Aleksei Naumkin leiab jätkuvalt, et tema umbusaldamine ning Niina Neglasoni valimine sellele kohale oli ebaseaduslik, kuid kohtusse vaidlema ta selle pärast minna ei kavatse.

"Esiteks on teada, et kohtumenetlus võtab aega umbes poolteist aastat. Teiseks teeb kohaliku omavalitsuse tegevuse üle järelevalvet kaks ministeeriumi: sise- ja rahandusministeerium," sõnas Naumkin, kelle arvates ongi järelevalveasutuse asi minna kohtusse, kui omavalitsus on toiminud ebaseaduslikult. Ta tõi paralleeli kriminaalmenetlusega, kus kuriteo puhul juhib uurimist ja läheb hiljem kohtusse riiklik institutsioon, milleks on prokuratuur, aga mitte kuriteos kannatanu.

Ei taha maksumaksja raha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles