Narva linnapeal on häbi punamõrtsukate tänavanimede pärast

Ilja Smirnov
Copy
Narva linnapea Ants Liimets tunnistas, et tal oli Kersti Kaljulaidiga lihtne rääkida, kuna ta ise kohalikku volikokku ei kandideeri ning presidendi poliitilised volitused on samuti kohe läbi saamas.
Narva linnapea Ants Liimets tunnistas, et tal oli Kersti Kaljulaidiga lihtne rääkida, kuna ta ise kohalikku volikokku ei kandideeri ning presidendi poliitilised volitused on samuti kohe läbi saamas. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Peagi ametist lahkuv president Kersti Kaljulaid tuletas oma viimasel ametlikul Narva visiidil linnapea Ants Liimetsale meelde, et nõukogude ajast saati punakommunaaride Tiimanni ja Daumani nime kandvad tänavad on senimaani ümber nimetamata.

Kersti Kaljulaid külastas esmaspäeval Narvat, kus ta oma ametisoleku ajal palju tööpäevi veetis. Kohtumisel linnapea Ants Liimetsaga räägiti eesootavatest valimistest, poliitilisest võitlusest linnas ja kandidaatide lubadustest. Samuti arutati ettevalmistusi Narva riigigümnaasiumide ehitamiseks.

Kõneaineks oli ka koroona vastu vaktsineerimise madal populaarsus Narvas. Ants Liimets märkis, et selle pärast president Narvat otseselt ei kritiseerinud, ent millegi muu eest sai linnapea noomida küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles