Poepidajad nõuavad ostjatelt maskikandmist ja on valmis ka sõnelusteks

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Vironia kaubanduskeskuses palutakse ostjail küll mask ette panna, ent ühtegi maskita klienti teenindamast esialgu ei keelduta.
Vironia kaubanduskeskuses palutakse ostjail küll mask ette panna, ent ühtegi maskita klienti teenindamast esialgu ei keelduta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Alates 25. oktoobrist hakkavad koroonaviiruse leviku ohjeldamiseks Eestis kehtima senisest rangemad kontrollimeetmed. Maskita kliente avalikes asutustes enam ei teenindata, kaubanduskeskuste istumis- ja mängualad suletakse ning degusteerimisi ei korraldata. Kuidas on uuteks piiranguteks valmis Kohtla-Järve kauplused?

Eesti kaupmeeste liidu liikmed on sõlminud avaliku kokkuleppe koroonaviiruse tõkestamiseks vabatahtlike piirangute ja meetmete rakendamiseks.

"Olukord on taas kriitiline ning piirangute järgimise tagamiseks vaid riigi ressursist ei piisa. Seetõttu pingutame omalt poolt veelgi, et saaksime jätkata Eesti inimeste varustamist vajalike toodete ja teenustega ning tagada töö ja sissetulek oma töötajatele," sõnas kaupmeeste liidu juht Nele Peil Postimehe portaalile antud kommentaaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles