Jõhvi jalgpallihall loodetud nobedusega ei kerki

Erik Gamzejev
Copy
Tulevane jalgpallihall kerkib raudtee äärde praeguse jalgpallihalli lähedusse. Nende vahele on plaanis rajada veel üks kunstmuruga jalgpalliväljak.
Tulevane jalgpallihall kerkib raudtee äärde praeguse jalgpallihalli lähedusse. Nende vahele on plaanis rajada veel üks kunstmuruga jalgpalliväljak. Foto: Peeter Lilleväli / EJPL

Jõhvi valla pangaarvele on riigilt tulnud 1,5 miljonit eurot jalgpallihalli rajamiseks, kuid selle ehitamine algab alles järgmisel aastal, sest käimas on alles projekteerimine ja vald pole teinud ka planeeringut.

Rohkem kui aasta tagasi otsustas Jüri Ratase valitsus lükata varem Narva jalgpallihalli jaoks mõeldud 1,5 miljonit eurot riigiraha ootamatult hoopis Jõhvi. See rahavangerdus juhtus olema justkui parteiliseks külakostiks Jüri Konradile, kelle Keskerakond samal ajal Valgast Jõhvi vallavanemaks komandeeris. Esimest korda Jõhvi volikogu ette astudes rääkiski ta eelkõige sellest rahaeraldusest.

Enne Konradit vallavanem olnud Max Kaur sõnas samas, et Jõhvi vald suudab jalgpallihalli ehitamist alustada juba 2021. aasta esimeses pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles