Narva-Jõesuus jäävad võimule praegused linnajuhid

Põhjarannik
Copy
Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini üks suuremaid lähiaastate ettevõtmisi on uue muuli rajamine.
Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini üks suuremaid lähiaastate ettevõtmisi on uue muuli rajamine. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva-Jõesuus sai praeguste linnajuhtide valimisliit volikogu 17 kohast endale 12.

Valimisliit Ühine Kodu seadis eesmärgiks saada volikogus 12 kohta ja see ka saavutati, nii et tulemusega võib vägagi rahul olla, ütles liidu esinumbrina 232 häält saanud linnapea Maksim Iljin.

Rahul on ta ka nende inimestega, kes valimisliidust volikogusse pääsesid, ning mingeid suuri muudatusi linna juhtimises pole Iljini sõnul oodata.

"Volikogu esimehena on valmis jätkama Aare Objartel, mina jään edasi linnapeaks, kui volikogu selle kinnitab. Meie valimisliit toetab mõlemat kandidaati," ütles Iljin.

Volikogus viis kohta saanud Keskerakond ei hakka oma kandidaate pakkumagi.

"Mis kandidaatidest me räägime, kui ainult viiekesi oleme," ütles Keskerakonna nimekirjas 77 häält saanud Tatjana Pagajeva.

Miks Keskerakond eelmiste valimistega võrreldes rohkem kui kakssada häält kaotas, ei soovinud ta kommenteerida.

"Eks me muidugi hakkame volikogus võitlema nende asjade eest, mida oma valijatele lubasime, aga see on rohkem võitlus tuuleveskitega," märkis ta.

Maksim Iljin ütles, et kavandab linnavalitsuse koosseisus muudatusi.

"Kui praegu on valitsuses ainult üks liige, kes ei ole linnavalitsuse ametnik, siis edaspidi peaks selliseid minu arvates olema kuni kolm, et värsket pilku rohkem oleks. Kahe uue liikmega olen juba rääkinud ja nad on nõusoleku andnud, kolmandaga suhtlen lähiajal," rääkis linnapea.

Linnavalitsuse ametnike seas pole muudatusi plaanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles