Kõik Narva-Jõesuu volikogu liikmed hääletasid linnapea valimisel Maksim Iljini poolt

Ilja Smirnov
Copy
Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini üks suuremaid lähiaastate ettevõtmisi on uue muuli rajamine.
Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini üks suuremaid lähiaastate ettevõtmisi on uue muuli rajamine. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva-Jõesuu volikogu valis üksmeelselt linnapeaks selles ametis viis aastat olnud Maksim Iljini ja määras talle senisest kolmandiku võrra suurema palga.

Iljin oli Narva-Jõesuu volikogus 12 kohaga ainuvõimu omava valimisliidu Ühine Kodu linnapeakandidaat. Volikogus viie esindajaga opositsioonis olevad keskerakondlased oma linnapeakandidaati ei esitanud ja hääletasid samuti Iljini poolt.

Volikogu määras Iljinile varasemast kolmandiku võrra suurema palga. Kui varem oli tema palk 3000 eurot, siis nüüd on see 4000 eurot. 

Maksim Iljin sai munitsipaalpoliitikuks 26aastasena, kui ta 2013. aastal valiti Vaivara vallavolikogusse. Ta töötas nii Vaivara vallavalitsuses kui ka Narva-Jõesuu linnavalitsuses. 2015. aasta maikuus sai temast Narva-Jõesuu abillinnapea.

Linnapea on ta olnud 2016. aasta sügisest. Ta säilitas selle koha ka 2017. aastal, mil Vaivara vald ja Narva-Jõesuu linna ühinesid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles