Narva juveelipoest viidi 90 000 euro väärtuses ehteid ja raha

Ilja Smirnov
Copy
Narva Centrumi suletud tühi juveelipood.
Narva Centrumi suletud tühi juveelipood. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Möödunud nädala lõpus varastas tundmatu kurjategija Narva Centrumi kaubanduskeskuse juveelipoest ligikaudu 90 000 euro väärtuses raha ja ehteid.

Politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri andmetel leidis vargus aset 7. jaanuaril. Politsei teatel tungisid vargad Narvas Tallinna maanteel asuvasse kaubanduskeskusesse katuseluugi kaudu.

Politsei algatas varguse uurimiseks kriminaalmenetluse.

See osa suurest Narva Centrumi kaubanduskeskusest kuulub Oleg Grossi äriimpeeriumile. Esimesel korrusel tegutseb tema supermarket, teisel korrusel paiknevad kohvikud ja väiksemad müügiboksid. Ühes säärases müügiboksis kõnealune juveelipood paikneski.

Kaupluse kontaktisikuks olnud naisterahvas ei soovinud ajakirjanikuga vargusest rääkida, öeldes vaid, et praegu on nende pood suletud, kuid avatakse hiljem uuesti.

Kaubanduskeskuse teise allika sõnul tungis varas (või vargad) öösel hoonesse läbi suitsueemaldusluugi, mida on katusel mitu. Katusele pääses ta tõenäoliselt mööda tuletõrjeredelit.

Sealsamas katusel paikneb Oleg Grossi helikopteri maandumisplats.

Varas avas luugi klaasist kupli ja laskus ühte keskuse müügiboksi. Sealtkaudu üle vaheseina hüpates pääses ta juveelipoe boksi.

Allika andmetel seal signalisatsiooni kas ei olnud või ei hakanud see tööle ning tänu sellele oli kurjategijal piisavalt aega nii vitriinide kui ka seifi tühjendamiseks. "Nad viisid kõik minema. Nüüd on seal kõik murest murtud," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles