Jõhvis valmistati ette ja saadeti Ukraina rindele maastur

Põhjarannik
Copy
Jõhvi motoklubi liikmed (vasakult) Riho Keerme, Reigo Neglason ja Argo Keerme laadisid eile Ukrainasse saadetavale maasturile peale abisaadetise, mille motoklubi liikmed ja nende toetajad olid kogunud.
Jõhvi motoklubi liikmed (vasakult) Riho Keerme, Reigo Neglason ja Argo Keerme laadisid eile Ukrainasse saadetavale maasturile peale abisaadetise, mille motoklubi liikmed ja nende toetajad olid kogunud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi motoklubi liikmed reageerisid üleskutsele aidata Vene agressoriga sõdivat Ukraina armeed maastikuautodega ning eile saadeti selleks puhuks üle värvitud sõiduk teele.

Jõhvi motoklubi juhatuse liige Argo Keerme ostis garaaži seisma jäänud Kia Sorrento maasturi tegelikult aasta tagasi. Omanik palus teda aidata tal see metalli kokkuostu viia, kuid Keerme ostis talt selle sõiduki ära ning auto tehti korda. "Tahtsime ta Kohtla-Nõmme krossirajale rajaautoks teha," selgitas ta.

Ent hiljuti nägi Keerme telekast Tallinna ettevõtja Ragnar Sassi üleskutset koguda Ukraina armeele maastureid ning nii otsustati sõiduk lahingutingimusteks kohandada ja Ukrainasse saata. Lahingutingimusteks kohandamine tähendab eelkõige seda, et enne hõbehalli värvi auto sai nüüd Keerme enda töökojas maastikupruuni värvuse.

Eile sõitis Keerme selle autoga Tallinna poole, kus see antakse sümboolse hinna eest üle kampaania algatajale ning sealt siis treileril Ukraina poole liikuma hakkab. Enne aga laadisid Jõhvi motoklubi liikmed auto pilgeni täis ka muid abisaadetisi alates toiduainetest ning lõpetades meditsiinikomplektide ja magamiskottidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles