LÕPUKS TULI VÕIT ⟩ Noore ukrainlase kolm väravat lõpetasid Narva Transi ligemale kolm kuud kestnud võidupõua

Erik Gamzejev
Copy
Oleksandr Kozevnikov.
Oleksandr Kozevnikov. Foto: Narva Trans

Alates 13. aprillist Eesti jalgpalli meistriliigas võiduta olnud Narva Trans sai laupäeva õhtul lõpuks taas võidurõõmu tunda - Pärnus rannastaadionil alistati sealne Vaprus 5:3.

11 kohtumist võiduta olnud Transi jaoks ei tõotanud ka kohtumine meistriliigas viimasel kohal oleva Pärnu meeskonnaga alguses midagi head. Juba sõit suvepealinna algas äpardusega, sest Sillamäe lähedal läks Transi meeskonna buss katki. Asendusbussi tulekuks kulunud aja tõttu tuli veerand tundi lükata edasi ka kohtumise algust. Transi mängijaid tõmbasid mänguvormid selga otse bussis. 

Ka muruväljakul arenenud sündmused ei tõotanud Narvale midagi head. Avavilest polnud möödas veel minutitki, kui pall oli juba Transi väravas. Kui mängida jäi vähem kui pool tundi oli Trans kaotusseisus 1:3. 

65. minutil lõi Arseni Kovaltšuk ühe värava VEEL tagasi. Tõelised imed hakkasid aga platsil sündima pärast 67. minutit, kui vahetusest sekkus mängus talvel Transiga liitunud Ukraina poolkaitsja Oleksandr Kozehvnikov. Juba viis minutit hiljem viigistas ta seisu ja veel kolm minutit hiljem viis Transi ka pealöögiga juhtima.

Lisaminutitel määras kohtunik Transi kasuks ka penalti. Kui Pärnu Vapruse väravavaht tõrjus selle, siis lahtisel pallil oli esimesena jaol taas Kozhevnikov, kes lükkas selle väravasse ja tegi lõppskooriks 5:3. 

Need kolm tabamust olid ühtlasi ka Ukraina noortekoondiste eest mänginud ja sealsetesse kõrgliiga meeskondadesse Mariupol ja Vorskla kuulunud Kozhevnikovi esimesed väravad Eesti meistriliigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles