VIDEO Alutaguse kultuurielu eestvedajad sai pühenduspingid värskelt valminud kergliiklustee äärde

Erik Gamzejev
Copy
Atsalama koori asutajatel Helga ja Jaan Surval on nüüd oma pink. Selle kõrval on pühenduspink Ege Roosimägile, kes on olnud aastakümneid Atsalama ja Pagari kultuurielu eestvedaja.
Atsalama koori asutajatel Helga ja Jaan Surval on nüüd oma pink. Selle kõrval on pühenduspink Ege Roosimägile, kes on olnud aastakümneid Atsalama ja Pagari kultuurielu eestvedaja. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Alutaguse valla kultuurielu eestvedajatele Ege Roosimägile ja Helga ning Jaan Survale avati pühapäeval pühenduspingid äsjavalminud kergliiklustee ääre Atsalamas. 

Ege Roosimägi on olnud Atsalama ja Pagari kultuurihing. Helga ja Jaan Surva asutasid Atsalama segakoori ning on olnud kohaliku elu edendajad. Pinkide lähedale istutati nende auks ka pihlakad, mis kasvavad nüüd Atsalama endise seltsimaja asukoha juures, millest nüüd on saanud korrastatud maantee-äärne puhkeala koos mänguväljaku ja piknikuplatsiga.  

Pinkide avamise ja Jõetaguse külast läbi Pagari Koltsinani ulatuva kergliiklustee avamised toimusid pühapäeval Atsalama külalaada ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles