Narva kehtestas suurveokitele ja haagisautodele ajutised liikluspiirangud

Ilja Smirnov
Copy
Sõidukite liikumine läbi Narva on piiripunkti viiva transiittee rekonstrueerimise tõttu häiritud.
Sõidukite liikumine läbi Narva on piiripunkti viiva transiittee rekonstrueerimise tõttu häiritud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnavalitsus teavitas transpordiametit, et teesõlme rekonstrueerimise tõttu kehtivad augusti algusest kuni oktoobri lõpuni Narvat läbivatele suurveokitele ja haagisega autodele ajutised liikluspiirangud. Kiirkorras kehtestatud piirangud pahandasid piiriülest transiiti korraldavat Sillamäe ettevõtet.

Narva abilinnapea Irina Smirnova sõnul tegi 25. juulil ehk nädal enne piirangute jõustumist säärase otsuse töörühm, kuhu kuulusid Narvat läbivaid transiitteid rekonstrueerivate firmade ja ASi Riigi Kinnisvara esindajad, piirivalvurid ning tolliametnikud. Töörühma liikmete kinnitust mööda olevat piirangute kehtestamine vältimatu.

Paul Kerese ja Tuleviku tänaval käiva transiitteede rekonstrueerimise tingimuste kohaselt ei saa alates augustist Eesti-Vene piiri ületada sõidukid pikkusega 12,01 m, poolhaagisega vedukid pikkusega 16,51 m, täishaagisega vedukid pikkusega 18,76 m, sõidukid, pool- või täishaagisega vedukid laiusega 3,01 m ning sõidukid või pool- või täishaagisega vedukid tagaulatusega 2,01 m.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles