Väidetavalt keeldus Narva restoran tanki demonteerimist pooldavat saadikut teenindamast

Ilja Smirnov
Copy
Kohvik-restoran Old Trafford satub tahtmatult sündmuste keerisesse, kui Narva volikogu hoones või selle esisel platsil midagi toimub.
Kohvik-restoran Old Trafford satub tahtmatult sündmuste keerisesse, kui Narva volikogu hoones või selle esisel platsil midagi toimub. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kired peagi teisaldatava tankimonumendi ümber on Narvas omandamas üha veidramaid vorme: väidetavalt keeldus kohalike saadikute seas populaarne kohvik-restoran üht tanki teisaldamist toetavat poliitikut teenindamast.

Mitmed Põhjarannikuga mitteametlikult suhelnud poliitikud kinnitasid, et üks valitsuskoalitsiooni kuuluv Narva volikogu liige jäeti restoranis Old Trafford teenindamata. Nende sõnul olevat seal leti taga omamoodi must nimekiri nendest koalitsiooniliikmetest, kes on avalikult teatanud, et hääletavad tanki demonteerimise poolt. Mitte ükski mitmest küsitletud volikogu liikmest ei täpsustanud, keda poliitikutest täpselt diskrimineeriti.

Restoran Old Trafford on Narva volikogu hoone esimesel korrusel ruume rentinud juba palju aastaid ning turistide ja kohalike elanike ning poliitikute seas üsnagi populaarne toitlustuskoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles