Kohtla-Järve eelarvest haihtus miljon (4)

Erik Gamzejev
Copy
Ujulaga Wiru spordikeskus on Kohtla-Järve uhkemaid sel sajandil rajatud ehitisi. Kuid ka selleks võetud laenude tagasimaksmisega on linn jännis, samuti kaasnevad sellega täiendavad ülalpidamiskulud.
Ujulaga Wiru spordikeskus on Kohtla-Järve uhkemaid sel sajandil rajatud ehitisi. Kuid ka selleks võetud laenude tagasimaksmisega on linn jännis, samuti kaasnevad sellega täiendavad ülalpidamiskulud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linn peab kärpima plaanitud kulutusi, sest ühtäkki on ilmnenud, et linnal on eeldatava inimliku eksituse tõttu raha ligikaudu miljoni euro võrra vähem, kui saadikud tänavust eelarvet kinnitades teadsid.

Septembri alguses linnavalitsuse finantsteenistuse juhi ametisse asunud Elina Visk rääkis puuduolevast miljonist eurost mitmete volikogu komisjonide istungitel oktoobris. Näiteks haridus- ja kultuurikomisjon ütles ta, et tänavune linnaeelarve on tasakaalust väljas ning seetõttu jäävad linnaasutuste rahataotlused praegu rahuldamata. "Lihtsalt selleks pole raha ja meid ootavad ees väga rasked ajad ning on vaja hakata kokku hoidma," sõnas ta.

Eeldatavasti inimlik eksitus

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles