Raadio 4 heategevussaade "Jõulurõõmu kuulutus" aitab tänavu Jõhvi lapsi

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Raadio 4 traditsiooniline heategevussaade "Jõulurõõmu kuulutus" abistab tänavu Jõhvi puudega laste tugikodu Päikesekiir kasvandikke.

"Jõulurõõmu kuulutus" on tänavu eetris juba 29. korda ning kogub seekord raha Jõhvi erivajadustega lastele spetsiaalse mänguväljaku rajamiseks.

Esimest korda läks "Jõulurõõmu kuulutus" eetrisse 30 aastat tagasi. Aastate jooksul on Raadio 4 heategevusprojekti raames kogutud juba üle 300 000 euro. Kogutud rahaga on lastekodud, erikoolid, haiglad ja erivajadustega lastele mõeldud keskused soetanud mitmesuguseid meditsiini- ja rehabilitatsiooniseadmeid ning spetsialiseeritud transpordivahendeid.

"Jõulurõõmu kuulutuse" geograafia on lai: abi on saanud Tartu ja Sillamäe, Jõhvi ja Kohtla-Järve, Karula ja Viljandi, Pärnu ja Imastu, Haapsalu ja Narva-Jõesuu, Taheva ja Kohtla-Nõmme, Narva ja Tapa, Tudulinna ja Tallinna lapsed.

"Jõulurõõmu kuulutus" on traditsiooniliselt eetris 24. detsembrist 7. jaanuarini ning toimub soovikontserdi põhimõttel. Jättes automaatvastajale oma sõnumi, saab iga soovija Raadio 4 kaudu õnnitleda ja tervitada oma lähedasi, sõpru ja kolleege.

Kõik soovijad saavad annetuse teha, helistades numbril 900 7023 (kõne hind 5 eurot) ja 900 7024 (kõne hind 15 eurot). Annetustelefonid on avatud ööpäev läbi.

Annetada saab ka panga kaudu, tehes ülekande arvelduskontole EE531010220216152224 (SEB Pank). Selgituseks märkida "Raadio 4".

Õnnitlused ja tervitused ühes maksekorralduse koopiaga tuleb saata Raadio 4 aadressil Gonsiori 21, 10147 Tallinn või e-posti aadressil r4@err.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles