SISUTURUNDUS ⟩ Veel soodsamad ostud Lidlis? Jah, see on võimalik.

Lidl Eesti
Copy
Lidl Plusi kupongid.
Lidl Plusi kupongid. Foto: Lidl Eesti

Esmapilgul tundub isegi veidi uskumatu, et Lidli niigi väga soodsatest hindadest on võimalik leida veel parem pakkumine. Selleks on siiski olemas täpselt üks võimalus - käia Lidlis ja kasutada ostude tegemisel uhiuut püsikliendiprogrammi Lidl Plus.

Arvutused näitavad, et Lidl Plusiga võib iga Eesti pere Lidlis säästa paljudelt toodetelt kuni 40-50%. Hea uudis on see, et Lidl Plusiga liitumine on kõigile soovijatele täiesti tasuta ja selleks tuleb vaid oma nutitelefoni alla laadida äpp, kus kõik sooduspakkumised kenasti kirjas. Lidl Plus soodustuste programm on keskkonnasõbralik, sest mingeid paberkuponge või plastikkaarte tarvis ei ole. Selleks, et arvukatest sooduspakkumistest osa saada, pead oma telefonis Lidl Plusi lahti tegema ja seal asuva QR-koodi iga kord kassas ära skaneerima.

“Küll on hea, kui midagi läheb ikka soodsamaks ka, sest muidu räägitakse ümberringi ainult inflatsioonist ja hinnatõusust," räägib juba paar nädalat Lidl Plusi kasutanud Kohtla-Järvel elav Anna ning lisab: "Jah, Lidlis on ka muidu head hinnad, aga iga säästetud euro on ju nagu topeltvõit, sest kaup on kotis ja säästetud raha taskus. Tundub, et lubadus raha kokku hoida vastabki tõele!”

Lidli Plusi parimate pakkumiste kasutamiseks on vaja selgeks õppida mõned lihtsad nipid. Esmalt on iga Lidl Plusi kasutaja jaoks alati saadaval mõni sooduskupong, mille puhul allahindlused võivad ulatuda täishinnaga võrreldes isegi kuni 50 protsendini. Kupong tuleb eelnevalt rakenduses aktiveerida ning seejärel on võimalik kassas konkreetne toode saada soodushinnaga.

Lidli kliendilehed ja kataloogid on samuti Lidl Plusi rakenduses saadaval, nagu ka info kõige lähema Lidli kaupluse asukoha ning lahtioleku kellaaegade kohta. Lisaks hakkab Lidl Plus arvestama igaühe personaalsete ostuharjumustega ja nii saab teha eripakkumisi just nendele toodetele, mida sa kõige sagedamini ostad või mis võiks sulle huvi pakkuda.

Loterii, kus iga loos võidab

Üks unikaalne osa Lidl Plusi rakendusest on "Kraabi Plus" kraapekaardi loterii. Sellest osavõtmiseks on kõigepealt vaja sooritada ost mõnest Lidli kauplusest ja registreerida oma Lidl Plus kaart. Pärast ostu sooritamist saad äpi kaudu automaatse teavituse kraapekaardi kättesaamise kohta. Kraapekaardi saamiseks ei ole minimaalset ostusummat, kuid seda pole võimalik saada juhul kui ostukorv koosneb vaid alkoholist ja tubakatoodetest.

Pärast kraapekaardi avamist ilmub digitaalne kraapimispaneel, kus asuva välja tühjaks kraapimise järel saad teada, milline sooduskupong teid ootab. Sooduskupong salvestatakse Lidl Plusi äpi jaotises „Kupongid“. Kupongi kasutamiseks pead selle enne ostu sooritamist aktiveerima ja skaneerima kassas oma Lidl Plus kaardi.

Kraabi Plus kaart on saadaval ühe ostu puhul päevas, seega eelmine ost peab olema tehtud eelmisel päeval. Kahel järjestikusel ostul samal päeval teise ostu puhul “Kraabi Plus” kaarti ei saa.

“Kraabi Plus” lahendus teeb Lidlis käimise pisut põnevamaks, sest kunagi ei tea täpselt, milline sooduskupong sealt välja tuleb. See on justkui loteriipilet, kus iga loos võidab,” on uue programmiga liitunud Jõhvis elav Artur rahul.

Paberist kassatšekke pole enam vaja alles hoida

Üheks oluliseks Lidl Plusi funktsiooniks on digitaalne ostutšekk, mille abil saab kasutaja kõikidest oma Lidl Plusiga tehtud ostudest kiire ja selge ülevaate. Samuti on vajaduse tekkides võimalik tooteid Lidl kauplustesse tagastada digitaalse kviitungi abil, kui oled teinud ostu Lidl Plus kliendina ja omad rakenduses vastavat digitaalset ostutšekki.

Lidl Plus kliendikaarti saab kasutada ka reisile minnes mõne teise maa Lidli kauplustes. Selleks on vaja rakenduse menüüst valida esmalt riik, kus parasjagu viibid ja kinnitada kohalikud kasutustingimused.

Lidl Plusi saab tasuta alla laadida vastava telefoni rakendusepoes (App Store, Play Store, Huawei App Gallery). Lidl Plus töötab ka ilma internetiühenduseta ehk kui rakendus on alla laaditud, siis piisab sellest kui kassas oma nutitelefonist sooduskaarti skaneerida. Sooduskupongide aktiveerimiseks on vaja aga eelnevalt internetiühenduse olemasolu.

Ole plussis ja säästa! Pane end loosi kirja ja võid võita iPhone 14 Plusi! Osalemise lingi leiad Lidl Plus äpist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles