Kohtla-Järve võimud on jätnud spordiklubid rahadieedile

Erik Gamzejev
Copy
igemale pool sajandit Kohtla-Järvel kergejõustikutreenerina töötanud Aleksandr Hvorõhh, kelle edukaim õpilane on juunioride MMil mullu kolmikhüppes pronksi võitnud Viktor Morozov, tõdeb, et nii hullu olukorda spordi rahastamisega kui tänavu pole tema praktikas varem olnud.
igemale pool sajandit Kohtla-Järvel kergejõustikutreenerina töötanud Aleksandr Hvorõhh, kelle edukaim õpilane on juunioride MMil mullu kolmikhüppes pronksi võitnud Viktor Morozov, tõdeb, et nii hullu olukorda spordi rahastamisega kui tänavu pole tema praktikas varem olnud. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Kohtla-Järve eelarve vastuvõtmise venimise üheks ohvriks on sattunud linna spordiklubid, kes pole kaks ja pool kuud saanud linna poolt ette nähtud raha. Linnapea Virve Linder vabandas kujunenud olukorra pärast ja loodab, et raha jõuab klubidele märtsis.

"Ei ole raha ega selgust, kuidas edasi hakkama saame," ütleb teenekas kergejõustikutreener ja klubi Atleetika eestvedaja Aleksandr Hvorõhh, kelle nimekaim õpilane on mullu juunioride maailmameistrivõistlustel kolmikhüppes pronksi võitnud Viktor Morozov, kes siirdus jaanuaris õppima ja treenima USAsse.

Treenerid on mitu kuud palgata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles