Katri Raik on sunnitud leppima keskerakondlaste, Eesti 200 ja Stalnuhhini liiduga

Ilja Smirnov
Copy
Narva võimukoalitsiooni võib pääseda ka tsentristliku keskfraktsiooni liige Mihhail Stalnuhhin ning linnapea Katri Raik ei ole selle üle sugugi õnnelik.
Narva võimukoalitsiooni võib pääseda ka tsentristliku keskfraktsiooni liige Mihhail Stalnuhhin ning linnapea Katri Raik ei ole selle üle sugugi õnnelik. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnavolikogu uueks esimeheks saab suure tõenäosusega tsentristliku keskfraktsiooni liige. Mihhail Stalnuhhin on võimalike kandidaatide nimekirjast praeguseks välja jäetud. Tõsi küll, ta ise sellesse ametisse ei kipugi.

Narva linnavolikogus käivad läbirääkimised uue koalitsiooni moodustamise ja volikogu esimehe valimise üle − selles ametis olnud Vladimir Žavoronkovi umbusaldati veebruaris.

Välja on joonistunud uue võimaliku võimuliidu tõenäoline kombinatsioon: linnapea Katri Raigi fraktsioon Narva Tulevik (13 saadikut), tsentristlik keskfraktsioon (5) ja valimisnimekirja Eesti 200 liikmed (2). Ühinemise korral saavutaksid nad kindla enamuse: Narva volikogu 31st saadikust 20. Lisaks võib nendega liituda paar fraktsioonivälist saadikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles