Jõhvi uue koolimaja ümbruse korrastamine kestab veel aasta lõpuni

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi põhikool kolis aasta alguses uude hoonesse, kuid selle ümbrus on endiselt suur ehitusplats, kus käib väliala rajamine.
Jõhvi põhikool kolis aasta alguses uude hoonesse, kuid selle ümbrus on endiselt suur ehitusplats, kus käib väliala rajamine. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuigi Jõhvi põhikooli uues õppehoones algas õppetöö tänavuse aasta alguses, kestab hoone ümbruse välialade ehitus veel aasta lõpuni, kui mitte kauem.

Koolimajaesisel välialal, mõne meetri kaugusel killustikuga kaetud teest, mida mööda enam kui pool tuhat õpilast koolimajja pääseb, toimetavad alates 24. aprillist taas kopad ja muud masinad. Nõnda jätkuvad koolimaja juures välitööd, mis detsembris külma ilma pärast seiskusid.

Vallapoolse projektijuhti Jevgeni Korniltsevi sõnul on ehitajad asunud laduma kiviparketti ja samas tehakse ka betoonaluseid. Järgnevatel kuudel jätkatakse kiviparketi panekut ning tehakse haljastustöid. "Kuna koolimajas käib veel juuni alguseni õppetöö, on ehitajaga kokku lepitud, et mürarikkaid töid koolipäeva ajal ei tehta," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles