Oru park täitub terveks laupäevaks muusikaga

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Gypsy jazz'i viljelev Titoks esineb lossiplatsil.
Gypsy jazz'i viljelev Titoks esineb lossiplatsil. Foto: Joosep Ints

Laupäeval, 17. juunil kõlavad Oru pargis räpp ja džäss, merelaulud ja ooper. Balletti näeb ka.

Oru pargis pannakse püsti kolm suuremat kontserdiala, kus kõlavad eri muusikastiilid räpist RnBni, gypsy jazz'ist merelauludeni ning balletist ooperini.

Lipumäe paviljoni roheala on noorte talentide päralt: seal astuvad üles mitmekülgne lauljatar Inga oma trioga, särtsakas ansambel Välk ja räppmuusik Sammalhabe. Lossiplatsil näeb balletietendust ja esineb gypsy jazz'i viljelev Titoks. Õhtukontserdil kuuleb aga tenorit Oliver Kuusikut. Sadamas esitab Marko Matvere merelaule.

"Õhtu ilu Oru pargis"

Lipumäe paviljoni roheala

* Kell 14 Inga trio

* Kell 18 ansambel Välk

* Kell 23 Sammalhabe

Lossiplats

* Kell 12 ja 12.40 (korduvad) Goltsman Ballett

* Kell 16 Titoks

* Kell 21 õhtuooper Oliver Kuusiku trioga

Toila sadam

* Kell 19 Marko Matvere

"Programm on tihe ja selleks, et kõigest osa saada, peab palju ringi liikuma," ütles Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk. ""Õhtu ilu" sündiski sellepärast, et näidata Oru pargi võimalusi ja panna lava sinna, kus ta pole kunagi olnud," lisas ta.

Lisaks kontsertidele saab nautida installatsioone Lipumäe paviljoni ja lossiplatsi juures ning Hõbeallika koopas. Avatud on Toila valla kunstnike maalinäitus ja Juhan Viidingu luulesalong. Toila loomekeskus korraldab kell 12 lastele ja peredele lossiplatsil õpitoa. Õhtul tutvustab oma tegevusi Päite loomapark; lisatasu eest saab sõita kaariku või hobusega.

Lapsi ootavad Toila pargi kohviku vastas rohealal ja lossiplatsil zorb-pallid, batuut, skyjump, karussell ja näomaaling.

Virumaa retro ja Pärnu vanatehnika klubi näitavad Toilas vanu autosid. Kell 17.45 algab paraadsõit läbi Oru pargi, kella 18-21 näeb vanaautode näitust Toila rannaparklas. Merele viib puupurjekas Tütarsaare Aino. Pargis ja rannas leiab suure valiku kohalikke ning mujalt tulnud toitlustajaid.

Ürituse suurtoetaja on integratsiooni sihtasutus ja sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles