Orhideepulmapaar: "Oleme õnnelikud inimesed, et tegime kohe õige valiku"

Copy
Tavaliselt istutavad armastuse parki puu kuldpulmalised. Tänavu uusi kuldpulmalisi ei olnud, aga puu istutas orhideepulmapaar Zinaida ja Nikolai Klõga, sest viis aastat tagasi ei läinud nende oma kasvama.
Tavaliselt istutavad armastuse parki puu kuldpulmalised. Tänavu uusi kuldpulmalisi ei olnud, aga puu istutas orhideepulmapaar Zinaida ja Nikolai Klõga, sest viis aastat tagasi ei läinud nende oma kasvama. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Mul on hea maitse," põhjendab Zinaida Klõga õige partneri leidmist kohe esimesel katsel. Ta ei pidanud seda õiget ka kaugelt otsima.

Zinaida meenutab mälestusväärset veebruarikuu laupäeva, kui endine klassivend Nikolai, keda ta oli märganud juba kaheksandas klassis, kutsus ta ootamatult tänavale:

"Põhjus oli naljakas: ta talutas koju purjus sõpra ja oli vaja loorberit, et vanemad ei tunneks alkoholi lõhna. Minu kodu jäi tee peale. Viisin loorberi ja me jalutasime juba kolmekesi mööda ümbruskonna tänavaid, et sõber kaineks saaks. Lõpuks viisime ta koju ja jalutasime tagasi minu kodu juurde. Lobisesime, nagu oleks vanad tuttavad, jutt ei tahtnud kuidagi lõppeda. Leppisime kokku, et kohtume järgmisel päeval jälle."

Tagasi üles