POLITSEI Sillamäel ja Kauksis välkusid terariistad

Põhjarannik
Copy
Õppeasutuses on ka varem olnud mõningaid intsidente, mille lahendamiseks on läinud vaja politsei sekkumist
Õppeasutuses on ka varem olnud mõningaid intsidente, mille lahendamiseks on läinud vaja politsei sekkumist Foto: Urmas Luik

24. juunil teatati politseile, et Sillamäel Kesktänaval asuvas korteris lõi 39aastane naine oma elukaaslast terava esemega. Mees toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas naise kinni.

Samal päeval tuli teade, et Alutaguse vallas Kauksi külas lõi 45aastane mees 46aastast meest terava esemega. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei pidas lööja kinni.

Vägivald vohas tänavatel

24. juunil sai politsei teate, et Jõhvi vallas Edise külas lõid seni tuvastamata isikud 44aastast meest. Kiirabi vaatas mehe kohapeal üle.

Samal päeval teatati, et Toila vallas Kohtla-Nõmmel lõi seni tuvastamata isik 60aastast naist.

25. juunil teatati politseile, et Jõhvi vallas Kose külas lõi seni tuvastamata isik 36aastast meest. Mees toimetati haiglasse.

Samal päeval tuli teade, et Kohtla-Järvel Keskalleel toimus konflikt kolme mehe vahel. Politsei pidas konflikti alustanud 40aastase mehe kinni.

Juhtumite täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Garaažist varastati krossitsikkel

20. juunil sai politsei teate, et Jõhvi vallas Sompa külas on lukustamata garaažist varastatud krossimootorratas. Vargusega tekitatud kahju on 800 eurot.

Kelmid petsid narvalannalt raha

Politseisse pöördus Narvas elav naine, kellele oli helistanud kelm, tutvustades end politseiametnikuna ning väites, et naise nimel püütakse laenu võtta. Kelm suunas naise väidetava pangatöötaja poole, kes palus naisel pangakonto kaitsmiseks sisestada Smart-ID PIN-koodid, mida naine ka tegi. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on kadunud 1500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles