Jerevan surus jalgpallis Narva kindlalt maha

Põhjarannik
Copy
Armeenia 15kordne meister Jerevani Pjunik näitas, et on kõrgemast klassist meeskond kui Narva Trans, ja oli kahe mängu kokkuvõttes parem 5:0.
Armeenia 15kordne meister Jerevani Pjunik näitas, et on kõrgemast klassist meeskond kui Narva Trans, ja oli kahe mängu kokkuvõttes parem 5:0. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Transil ei õnnestunud jalgpalli eurosarjas avaringist edasi pääseda, sest Armeenia 15kordsele meistrile Jerevani Pjunikule jäädi kahe mängu kokkuvõttes selgelt alla 0:5.

Pärast 0:2 kaotust Jerevanis lootis Trans Rakvere staadionil toimunud korduskohtumises mängu alguses vastuväravat, et kohtumisse pinget tuua. Kuid seda ei õnnestunud teha. Hoopis tugevamast klassist Armeenia meeskond karistas narvalaste võetud riskid hoogsal rünnakule tormamisel ära ja oli juba 14. minutiks ise kaks väravat narvalaste võrku löönud ja matnud viimasedki Transi edasipääsu lootuste kübemed. Peatreener Sergei Terehhov pakkus teisel poolajal euromängu kogemuse saamise võimalust mitmetele noortele mängijatele.

Euromäng jäi Transis viimaseks kevadel meeskonnaga liitunud Lõuna-Korea poolkaitsjale Do-Hyun Kimile, kel leping lubas hooaja keskel lahkuda. Meistriliiga 17 mängus Kim millegi väga erilisega silma ei paistnud ja väravat kirja ei saanud. Kuid Tallinna Floraga peetud karikafinaalis, mille Trans võitis ja pääses ka eurosarja, sai Kimist kangelane, kes lõi Transi kasuks otsustava võiduvärava teise poolaja lõpus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles