Kohtla-Järve spordikeskuse juhi ametisse asub Kaarel Kotkas

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve spordikeskuse uhkuseks on paar aastat tagasi valminud ujula, kus on toimunud juba ka Eesti meistrivõistlused.
Kohtla-Järve spordikeskuse uhkuseks on paar aastat tagasi valminud ujula, kus on toimunud juba ka Eesti meistrivõistlused. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

​Eeloleval esmaspäeval asub Kohtla-Järve spordikeskuse direktori ametis tööle Kaarel Kotkas, kes on seni olnud ohvitser Jõhvis paiknevas Kalevi pataljonis.

Kohtla-Järve linnapea Virve Linderi sõnul olid konkursikomisjoni liikmed ühisel meelel, et Kotkasel oli väga hea visioon spordikeskuse töö korraldamiseks. "Temast peegeldus rahu ja analüüsivõimet ning detailide märkamist, mis on spordikeskuse praeguses olukorras väga olulised," sõnas ta.

Linderi sõnul on probleem see, et mõned aastad tagasi valminud Wiru spordikeskus on küll linna au ja uhkus, kuid selle potentsiaali pole siiani suudetud realiseerida ning keskus on praegu alakasutatud. "Hetkel on ta meil kivina kaelas, kuid meil on ootus, et temast saab meie linna arengu mootor, eriti sporditurismi osas," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles