Hüljatud lasteaias tehti lõket

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pühapäeva õhtul said päästjad teate, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Aru tänaval tuleb mahajäetud lasteaiahoonest valget suitsu.

Päästjate kohale jõudes selgus, et suits tuleb lasteaia keldrist, kus oli tehtud lõket. Kelder oli suitsu täis ning päästjad alustasid suitsusukeldumist, et leida üles tulekolle. Ühel ruutmeetril laiunud lõke ka leiti ning kustutati.

Jõhvis likvideeriti õlireostus

5. augusti südapäeval teavitati häirekeskust, et Jõhvis Puru teel oli autost maapinnale valgunud suur kogus õli. Teataja märkis, et enam pole kohal autot, kust õli tuli. Lekke pindala oli ligi üks ruutmeeter ning päästjad katsid lekke absorbendiga.

Kohtla-Järvel hävis tules elumaja

Esmaspäeva öösel enne kella kolme teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järve Kukruse linnaosas Paate tänaval tehakse kas suurt lõket või põleb mõni hoone. Päästjad läksid kohale ning tegid kindlaks, et põles 4 ruutmeetri suurune aiamaja, mis oli saabumise hetkeks juba kokku kukkunud. Kohe alustati kustutustöid, kuid paraku hävis aiamaja täielikult. Tulekahjus keegi viga ei saanud.

Kõrbema jäetud toit põhjustas naabrites ärevust

5. augusti õhtul anti häirekeskusele teada, et Sillamäel Kesktänaval tuleb ühe kortermaja korterist suitsulõhna. Teataja oli korteri uksele ka koputanud, ent keegi ei vastanud. Suitsulõhna oli tunda juba teisteski korterites. Kohale läksid nii päästjad kui kiirabi. Korterisse jõudes tehti kindlaks, et tegu oli toidu kõrbemisega, ning päästjad tuulutasid korteri ja trepikoja. Keegi kannatada ei saanud.
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles