Keldrisse kukkunud naine ei saanud enam välja

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

2. septembri õhtul palus häirekeskuse kaudu abi naine, kes ei olnud juba paar päeva oma naabriga Narva linnas Kreenholmi tänaval ühendust saanud. Päästjad sisenesid korterisse ja leidsid eaka naise abitus seisundis põranda alla tehtud panipaigas. Naine oli panipaigast asjade võtmisel sinna sisse kukkunud ja ei saanud iseseisvalt välja. Naise aitamiseks tuli päästjatel põrandasse auk lõigata. Kiirabi viis naise haiglasse.

Kuurortlinnas põles auto

1. septembri õhtul sõitsid päästjad Narva-Jõesuusse Olgina alevikku, kus oli põlema läinud sõiduauto mootor. Autojuht ja kaassõitja olid sõidukist väljunud. Päästjad kustutasid põlengu ja puhastasid tee.

Päästjad otsisid elumajas gaasileket

1. septembri pärastlõunal anti päästjatele teada gaasilekkest Kohtla-Järve linnas Ahtme linnaosas Estonia puiestee kortermaja keldris. Kohale tulnud päästjad tundsid keldris ja kortermaja trepikojas mingit tuvastamata lõhna. Ruumid kontrolliti üle ja tuulutati. Täpne lõhna allikas jäi siiski tuvastamata. Küll aga leiti keldrist üks vana külmkapp, mille sahtlites tuvastati gaasireostus. Sündmusega jäid edasi tegelema keldriboksi omanik ja korteriühistu esimees.

Põleng ohustas metsa

2. septembri pärastlõunal sõitsid päästjad Narva-Jõesuu linna Vaivara külla, kus nähti metsast tulemas heledat suitsu. 2500 ruutmeetril põlenud maastiku kustutasid päästjad kululuudadega, metsani ei jõudnud põleng õnneks levida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles