Narvalased kogunevad Raekoja platsile Katri Raigile toetust avaldama

Copy
Laupäeva hommikul kogunevad narvalased Raekoja platsile Katri Raiki toetama.
Laupäeva hommikul kogunevad narvalased Raekoja platsile Katri Raiki toetama. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Laupäeva hommikul kogunevad Narva volikogu liikmed raekotta linnapea Katri Raiki umbusaldama. Samal ajal tulevad narvalased Raekoja platsile plakatite ja punaste roosidega Raigile toetust avaldama.

"Katri on selle linna heaks teinud palju ägedaid asju," sõnas Raekoja platsil rahvakogunemist korraldav kurikuulus Narva kunstnikust aktivist Vladimir Kaštan. Mis puudutab Raiki tabanud kriitikat, siis Kaštan on veendunud, et Raik on lihtsalt laimu ohver ning linna hädade ja probleemide tõelised süüdlased istuvad pealinnas ja Narva volikogus.

"Katrile esitatavad süüdistused tulevad üldse valel aadressil, kurat küll! Ta lihtsalt valatakse poriga üle!" ärritus Kaštan, keda Katri Raik mõnda aega tagasi tema kaheldava väärtusega kunstiteoste pärast kritiseeris. "See inimene on Narvas teinud tõeliselt lahedaid asju ja toetanud hulgaliselt ägedaid algatusi, mis annavad lootust, et selles linnas saab olema lahe ja huvitav elada. Lootust sellele kõigele andis isiklikult mulle Katri Raik ning olen talle selle eest tänulik," sõnas ta.

Tagasi üles