Lastevanemate protest Toila gümnaasiumiosa sulgemise vastu kogub hoogu (2)

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Arusaam, et gümnaasiumiastme säilitamise pooldajaid on palju, tekkis petitsiooni algatajatel eelmisel neljapäeval Toila gümnaasiumi lastevanemate koosolekul.
Arusaam, et gümnaasiumiastme säilitamise pooldajaid on palju, tekkis petitsiooni algatajatel eelmisel neljapäeval Toila gümnaasiumi lastevanemate koosolekul. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lastevanemad koguvad toetushääli Toila gümnaasiumi gümnaasiumiastme säilitamiseks − kolmapäeva õhtuks oli neid kogunenud üle seitsmesaja.

Petitsiooni algatajad kutsuvad üles andma oma toetushääl Ida-Virumaa viimase toimiva eestikeelse keelekeskkonnaga gümnaasiumi gümnaasiumiastme säilimise poolt. Lastevanemad lõid Facebookis Toila gümnaasiumi toetajate grupi, kuna neil tekkis tunne, et vald on oma otsuse juba ära teinud.

"Vallavõimu esindajad on jätnud mulje, et gümnaasiumiastme jätkamise pooldajaid on nii vähe, et enamik on ju ikkagi selle sulgemise poolt. Petitsioon saigi algatatud seetõttu, et näidata: meid on palju ja see läheb inimestele korda. Tugev tunne, et meid on tõesti palju, tekkis eelmisel neljapäeval kooli lastevanemate koosolekul," ütles kahe lapse ema Maria Ronk.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles