Kohtla-Järve endine abilinnapea hoiatab uut võimu hiigeltrahvi eest

Põhjarannik
Copy
Erik Setškov.
Erik Setškov. Foto: kohtla-jarve.ee

Sellel nädalal ametist tagandatud Kohtla-Järve endine abilinnapea Erik Setškov pöördus linnavolikogu ja uue linnavalitsuse liikmete poole kirjaga, kus ta hoiatab, et kui detsembri lõpuks ei saa valmis Kesklinna põhikooli uue hoone ehitus, võivad linna oodata rahalised sanktsioonid.

"Meie pea kümnekuune töö linnavalitsuses sai läbi, kuid töö ei lõppe ja seda on vaja edasi teha kõigis valdkondades. Kuid olen arvamusel, et Kohtla-Järve linnavalitsuse nr 1 teema on Kesklinna põhikooli uue koolihoone ehituse lõpetamine detsembri lõpuks," kirjutas Setškov.

Praegu ehitaja lõpetab üldehitust ning detsembri jooksul tarnitakse ja paigaldatakse kogu kooli sisustus. "Veel on tarvis korraldada automaatika ja generaatori seadistamist, viia läbi elektrikatsetused ning palju muid pisemaid ja suuremaid töid. Seoses sellega juhin tähelepanu, et linnale eraldatud toetusest tehtavad tööd on abikõlblikud kuni 31. detsembrini 2023." Kui töödega õigeks ajaks valmis ei saada, tuleb linnal tagastada toetusena saadud 8 miljonit eurot, kirjutas endine abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles