Narvalased panevad piiri sulgemiseks vaimu valmis

Ilja Smirnov
Copy
Narvalane Nikolai on juba saanud infolehe, milles hoiatatakse piiripunkti võimaliku sulgemise ja sellest tuleneva ohu eest teisele poole tõkkepuud "lõksu" jääda. "Muidugi ma kardan seda ning lähen hirmuvärinaga," sõnas ta viis minutit enne Eestist lahkumist.
Narvalane Nikolai on juba saanud infolehe, milles hoiatatakse piiripunkti võimaliku sulgemise ja sellest tuleneva ohu eest teisele poole tõkkepuud "lõksu" jääda. "Muidugi ma kardan seda ning lähen hirmuvärinaga," sõnas ta viis minutit enne Eestist lahkumist. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Tavapärasest aktiivsemale pühadeaegsele liiklusele Eesti-Vene piiril on lisandunud segadus piiripunkti võimaliku sulgemise pärast. Piirivalve hoiatab endiselt, et Venemaale ei tasu praegu minna, kuna nõnda on oht Eestisse tagasi mitte pääseda.

Narvalane Nikolai on juba saanud infolehe, milles hoiatatakse piiripunkti võimaliku sulgemise ja sellest tuleneva ohu eest teisele poole tõkkepuud "lõksu" jääda. "Muidugi ma kardan seda ning lähen hirmuvärinaga," sõnas ta viis minutit enne passikontrolli läbimist ja mõneks tunniks Eestist lahkumist.

Sugulased kahel pool piiri

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles