Kohtla-Järvele on kavas ehitada veel üks korterelamu psüühikahäiretega inimestele

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
2020. aastal valmis Ahtme linnaosas Salu tänava kortermaja, mis on koduks kuni 24-le psüühilise erivajadusega inimesele. Samasugune maja peaks tulema Järve linnaossa.
2020. aastal valmis Ahtme linnaosas Salu tänava kortermaja, mis on koduks kuni 24-le psüühilise erivajadusega inimesele. Samasugune maja peaks tulema Järve linnaossa. Foto: AS Hoolekandeteenused

AS Hoolekandeteenused kavandab Järve linnaossa Vahtra tänavale psüühiliste erivajadustega inimeste kodu, mis sarnaneks mõne aasta eest Ahtmesse Salu tänavale kerkinud korterelamuga.

2020. aastal valmis Ahtme linnaosas Salu tänava kortermaja, mis on koduks kuni 24-le psüühilise erivajadusega inimesele. Nüüd taotleb AS Hoolekandeteenused Kohtla-Järve linnavalitsuselt projekteerimistingimusi Järve linnaosas asuvale Vahtra tn 18 kinnistule, et rajada sinna korterelamu psüühiliste erivajadustega inimestele.

Ligemale 1700 ruutmeetri suurune kinnistu asub elurajoonis, on riigi omandis ja praegu hoonestamata. Sinna on kavandatud kahekorruseline nelja korteri ja umbes 400 ruutmeetri suuruse ehitusaluse pindalaga hoone, mis sarnaneks Ahtme linnaossa rajatud korterelamuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles