VIDEO ja PILDIGALERII Kohtla-Järve pidas teksastiilis peoga sünnipäeva

Copy
Sünnipäevapeol esines ka Kohtla-Järve kultuurikeskuse seenioride line-tantsurühm Helgi Koplioru juhendamisel.

PEETER LILLEVÄLI
Sünnipäevapeol esines ka Kohtla-Järve kultuurikeskuse seenioride line-tantsurühm Helgi Koplioru juhendamisel. PEETER LILLEVÄLI Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linn tähistas laupäeval linnavalitsuseesisel väljakul toimunud rahvapeoga linna 78. sünnipäeva.

"Kohtla-Järve on parim linn maailmas. Ma ütlen seda igasuguse irooniata või huumorita," kuulutas peolistele Kohtla-Järve noortevolikogu esimees Artur Tšužas.

Ta lisas, et ei Eiffeli torn, Big Ben ega Manhattan saa talle asendada armsat kodulinna. "Ei saa asendada neid Kohtla-Järve linna tänavaid, mida mööda läksid sa esimest korda oma emaga lasteaeda, mida mööda sa läksid oma esimeste sõpradega kooli ja gümnaasiumi ning kus kohtasid oma esimest armastust," ütles ta.

Kohtla-Järve volikogu aseesimees Sergei Lopin ütles, et Kohtla-Järve on hea paik elamiseks, kuna siin on toredad inimesed, head kultuuriasutused ning kohad, kus saab trenni teha ja puhata. "Kohtla-Järve on väga roheline linn. Siia tasub tulla ja ei tasu karta, et siin on kõik halvasti," sõnas ta, kutsudes noori Kohtla-Järvele elama.

Kohtla-Järve sünnipäevapeo alguses esitas rahvatantsurühm Virulane nädal tagasi toimunud Virumaa tantsupeo nimitantsu "Ei ole ükski ükski maa". Peol esinesid tantsustuudio Viis Tähte tantsijad, Kohtla-Järve kultuurikeskuse seenioride line-tantsurühm Helgi Koplioru juhendamisel, linnaorkester ja paljud teised.

Peo lõpus tulid lavale Kohtla-Järve gümnaasiumi folkrokkansambel Kratt ja viimasena "Eurovisioonil" Eestit esindanud Stefan.

Tagasi üles