Narva karjääris hukkus tööõnnetuses 49aastane mees

Copy
Põlevkivi kaevandamine Narva karjääris. Pilt on illustratiivne.
Põlevkivi kaevandamine Narva karjääris. Pilt on illustratiivne. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolmapäeval, 25. septembril juhtus Enefit Powerile kuuluva Narva karjääri territooriumil traagiline tööõnnetus, milles hukkus Enefit Solutionsi 49aastane töötaja.

Mehe surmast teavitasid sotsiaalmeedias tema sõbrad ja tuttavad. "Hüvasti, Leonid Rogatšov, meie lugupeetud ja regulaarne turist, Sillamäe elanik, hea isa, armastav abikaasa, aus, avatud, arukas, lahke ja alati abivalmis inimene," on muu hulgas kirjas Facebooki grupis "Minu Sillamäe".

Enefiti kommunikatsioonijuht Jelena Derbneva kinnitas, et Narva karjääri territooriumil kallurite remonditöökojas aset leidnud traagilises õnnetuses hukkus seadmete remondi- ja valveelektrilukksepana töötanud 49aastane mees, kelle tööstaaž kontsernis oli 13 aastat.

"Kolleegid teavitasid juhtunust viivitamatult häirekeskust, kuid kohale saabunud kiirabil ei õnnestunud töötaja elu päästa. Enefit Solutions avaldab hukkunud kolleegi lähedastele sügavat kaastunnet ning teeb õnnetuse põhjuste väljaselgitamiseks politsei, prokuratuuri ja tööinspektsiooniga igakülgset koostööd," sõnas Derbneva.

Politsei on alustanud kriminaalmenetlust ning ettevõte viib läbi ka sisejuurdluse.

Enefit Solutions on energeetika- ja tööstusettevõtetele tehnoloogiliste lahenduste pakkuja, kelle peamine klient ja partner on Enefit Power.

Tagasi üles