Narvas kerkiv jalgpalli- ja kergejõustikuhall saab valmis novembris

Copy
Narva Kreenholmi linnaossa kerkiva jalgpalli ja kergejõustiku pneumohalli ehitustööd lõpevad oktoobris.
Narva Kreenholmi linnaossa kerkiva jalgpalli ja kergejõustiku pneumohalli ehitustööd lõpevad oktoobris. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva Kreenholmi linnaosas võib veel enne talve tulekut uksed avada kunstkattega jalgpalliväljaku, jooksuradade ja hüppealaga pneumohall. Tohutu suur pneumokuppel on juba õhku täis lastud, veel tuleb heakorrastada territoorium ja lõpetada sisetööd.

Narva linnavalitsuse linnamajandusamet sõlmis 2023. aasta juulis OÜga Revin Grupp lepingu Kreenholmi tänava lõppu jalgpalli ja kergejõustiku pneumohalli rajamiseks. Ehituse maksumus koos käibemaksuga on ligemale 7 miljonit eurot ning esialgse graafiku kohaselt pidanuks tööd lõppema tänavu 5. septembriks. Ent tähtajad nihkusid ning tänavu kevadsuvel said valmis vaid statsionaarsed rajatised, septembri keskpaiku aga täideti tulevase spordihalli kuppel õhuga.

Narva abilinnapea Oleg Karpikovi sõnul peaks uue jalgpallihalli ehitus lõppema oktoobrikuu jooksul − objekti tellijale üleandmise umbkaudne kuupäev on 25. oktoober.

Tagasi üles