POLITSEI Narvas said kolm noormeest peksa

Copy
Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

18. septembril pöördus politseisse naine, kes andis teada, et Narva linnas olid kolm noormeest peksnud tema poega.

Samal päeval anti politseile teada, et 50aastane mees oli Narva linnas löönud noormeest. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Samuti 18. septembril sai politsei teate, et 17aastane noormees oli Narva linnas tekkinud konflikti käigus löönud teist noormeest.

Juhtumite täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmid vedasid taas üht ohvrit ninapidi

Politseisse pöördus 71aastane naine, kes oli saanud telefonikõne, milles väideti, et tema Telia mobiiltelefoni number aegub ja pikendamiseks on vaja lepingut uuendada. Seejärel helistati väidetavalt Swedbanki turvaosakonnast ja teatati, et tema arveldusarvele on proovitud sisse tungida. Selleks, et raha alles jääks, paluti naisel kanda raha uuele arvele. Naist hakati juhendama ning ta tegutses juhtnööride järgi ja suurendas raha ülekandelimiiti. Kokku tegi ta kolm ülekannet. Pettusega tekitatud kahju on enam kui 13 000 eurot.

Sillamäel löödi last, Kohtla-Järvel meest, Narvas naist

19. septembril lõi 40aastane mees Sillamäel oma kasulast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samal päeval puhkes Kohtla-Järvel naise ja mehe vahel konflikt, mille käigus sai viga 58aastane mees. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samuti 19. septembril teatas Narvas elav naine, et tema elukaaslane lõi teda.

Kõigi juhtumite kohta alustati kriminaalmenetlust.

Naine pussitas Kohtla-Järvel elukaaslast

19. septembri hommikul sai politsei väljakutse Kohtla-Järvele, kus 49aastane naine oli terava esemega löönud oma elukaaslast. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni. Mehe viisid meedikud esmaabiks haiglasse. Alustati kriminaalmenetlust.

Tagasi üles