Narvas oli öösel 23 kraadi külma

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva keskpäeval ulatus temperatuur Jõhvi ja Kohtla-Järve kandis ligemale -19 kraadini.
Teisipäeva keskpäeval ulatus temperatuur Jõhvi ja Kohtla-Järve kandis ligemale -19 kraadini. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tänavuse talve kõige külmem hetk Ida-Virumaal oli teisipäeva öösel kell kaks Narvas, mil temperatuur langes 23 miinuskraadini.
 

Jõhvis oli läinud öösel kõige külmem kella viie ajal, mil temperatuur langes -18,3 kraadini. Jõhvis püsis krõbe pakane ka päeval. Kell 12 mõõdeti ilmajaamas temperatuuriks -17,6 kraadi ja tuulekülm ulatus -23 kraadini. Narvas oli keskpäeval külma -13,6 ja tuulekülma -20 kraadi.

Pärastlõunal peaks ilmateenistuse andmetel pakane pisut järgi andma ja temperatuur kerkib -10 kraadini. Eelseiseval ööl langeb temperatuur Jõhvis -17 ja Narvas -18 kraadini.

Kolmapäeval peaks käre pakane Ida-Virumaal taanduma. Ennelõunal on veel külma  ligikaudu -15 kraadi, kuid õhtuks peaks temperatuur tõusma 5-6 miinuskraadini. 

Viimase ööpäeva jooksul kasvas Jõhvis lumevaip veel kolme sentimeetri võrra paksemaks ja ulatus teisipäeva hommikul 52 sentimeetrini, mis on praegu kõige suurem näitaja kogu Eestis.

Vaata lumekaarti siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles