Jõhvi kaubanduskeskus Tsentraal evakueeriti pommikahtluse tõttu

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsentraalis antud pommihäire järel evakueeris politsei keskusest kõik inimesed ning demineerijad kontrollisid hoone ohutust.
Tsentraalis antud pommihäire järel evakueeris politsei keskusest kõik inimesed ning demineerijad kontrollisid hoone ohutust. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teisipäeva õhtul sulgesid operatiivteenistused Jõhvi kaubanduskeskuse Tsentraal, et kontrollida selle ohutust.  

Ligipääs kaubanduskeskusele piirati lintide ning politseitöötajate abil, lisaks politseile töötasid sündmuskohal päästjad ning kohal oli ka kiirabiauto. 

Esialgsetel andmetel tekitas paanikat kellegi kaubanduskeskuse esimesele korrusele jäetud kott. "Sinna oli toodud üks suur kott, mille keegi oli kusagile unustanud ja keegi kolmas isik siis tõi selle sinna. Täpsemad asjaolud on veel kohapeal selgitamisel," sõnas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Umbes tund aega kestnud hoone kontrollimine lõppes kella 17.15 paiku, midagi ohtlikku demineerijad ei tuvastanud ning inimesed lubati taas keskusesse ning selle kõrval asuvasse parklasse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles