Ida-Viru suurima tööandja juhatuse esimees jääb veel neljaks aastaks ametisse

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energiat alates 2014. aastast juhtinud Hando Sutter saab seda teha veel neli aastat.
Eesti Energiat alates 2014. aastast juhtinud Hando Sutter saab seda teha veel neli aastat. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eesti Energia nõukogu pikendas teisipäeval ettevõtte juhatuse esimehe Hando Sutteri töölepingut kuni 2023. aastani. 

Eesti Energia nõukogu esimehe Väino Kaldoja sõnul jõudis nõukogu üksmeelselt Hando Sutteri mandaadi pikendamise otsuseni. "Hando Sutter on senise ametis oleku aja jooksul tõestanud, et on võimekas juht. Sutteri juhtimisel on ettevõte läbinud edukalt raskema aja 2015. – 2016. aastal, kui energiaturgudel langesid turuhinnad väga madalale tasemele. Nüüdseks on Eesti Energia taas kasvufaasis ja saab jätkata strateegilise tegevusplaani elluviimist," lausus Kaldoja.

Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter ütles, et viimastel aastatel on energeetikas toimumas väga palju kiireid muutusi nii tehnoloogia, turukorralduse kui ka keskkonnaregulatsioonide osas. "Et uue reaalsusega toime tulla, oleme koostöös Eesti Energia meeskonnaga välja töötanud tugeva strateegia. Selle strateegia keskmes on ambitsioon pakkuda suurepärast kliendikogemust 1 miljonile kliendile Läänemere piirkonnas ning toota energiat järjest efektiivsemalt ja puhtamalt," rääkis Sutter.

Hando Sutter asus Eesti Energiat juhtima 1. detsembril 2014. aastal vahetades selles ametis välja Sandor Liive.  Lisaks Sutterile kuuluvad Eesti Energia juhatusse praegu veel  Andri Avila, Raine Pajo ja Margus Vals.

Eesti Energias töötab ligikaudu 5700 inimest, neist enamik Ida-Virumaal asuvates kaevandustes, elektrijaamades ja õlitehastes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles