Jõhvi äripargis algas kolmanda ettevõtte rajamine

Gerli Romanovitš
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vianori ärikeskus, kus hakkab lisaks rehvipoele olema ka autoparanduskoda ning tehnoülevaatuspunkt, peaks valmima septembris.
Vianori ärikeskus, kus hakkab lisaks rehvipoele olema ka autoparanduskoda ning tehnoülevaatuspunkt, peaks valmima septembris. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi äripargis algas eile Vianori uue keskuse ehitamine, mis tähendab, et septembrist tegutseb seal Puukeskuse ja DPD kõrval ka autokeskus, kus lisaks rehvivahetusele tehakse sõidukite ülevaatust ning parandatakse autosid. 

Vianor ehitab septembriks Jõhvi äriparki 1700ruutmeetrise ärihoone, mille rahastaja on OÜ Deltacom Invest ning ehitaja OÜ Mapri Ehitus.

Mitmed ärid ühe katuse all

Vianor hakkab keskuses rehve müüma ja paigaldama ning pakub ka rehvihotelli teenust, kuid lisaks koondab ta enda ümber teisi toetavate teenuste pakkujaid, et klient saaks samalaadseid teenuseid samast kohast. Nii hakkab samas keskuses toimetama autoremondi- ja -hoolduskoda, tehnoülevaatuspunkt ning joogivee- ja kohvipakkuja Saku Läte. 

Lisaks sõiduautodele peaks Tallinna-Narva maantee ääres olevasse keskusesse asja olema ka raskemasinatel, millele hakatakse pakkuma samu teenuseid. 

"Vianori keskuses hakkame pakkuma kaupu ja teenuseid, mis on seotud rehvide ja autohooldusega. Me müüme eri hinnaklassis rehve, loomulikult ka vahetame rehve ja vajaduse korral saab klient kasutada rehvihotelli teenust. Autohoolduses näeme oma sihtgrupina autosid, mille tehasegarantii on juba lõppenud. Meie juures saab omanik autot edasi hooldada tehase hooldusplaani järgi ja seda väga mõistliku hinna eest," rääkis OÜ Tireman juhatuse liige Raivo Mererand Põhjarannikule siis, kui otsus hoone ehitamiseks tehti. 

Esialgse plaani kohaselt pidanuks Vianori hoone valimima eelmise aasta lõpus või tänavuse alguses, kuid ehitusega alustamine on seni edasi lükkunud. Ehituse maksumuseks on nimetatud ligemale miljon eurot. 

Äripargis on müüdud kolmandik krunte

Septembris uksed avav keskus on kolmas ettevõte, kes Jõhvi äripargis ehitust alustanud. Mullu ehitamist alustanud Puukeskus ning DPD on oma hooned praeguseks valmis saanud ja tegutsevad seal. 

Kokku on Jõhvi äripargi infrastruktuuriga kaetud 24 krundist müüdud 7 ja broneeritud 3. SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arenduse viiest pargist kõige edukam on olnud esimene, Narva Kadastiku park, kus 38 krundist on alles vaid kolm. Ka Kohtla-Järve pargis on kolm krunti endale omanikud leidnud ning terve hulk krunte on broneeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles