Narva piiripunkt pürib sama õdusaks kui Tallinna lennujaam

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimeseks sammuks, et reisija aeg ootesaalis huvitavamalt mööduks, on maksu- ja tolliameti väljapanek konfiskeeritud esemetest. Ants Kutti sõnul on see tekitanud piiriületuse ootajate seas suurt huvi.
Esimeseks sammuks, et reisija aeg ootesaalis huvitavamalt mööduks, on maksu- ja tolliameti väljapanek konfiskeeritud esemetest. Ants Kutti sõnul on see tekitanud piiriületuse ootajate seas suurt huvi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Nii turismiedendajad kui mitmed ametkonnad on ühte meelt, et Narva piiripunkt võiks olla Eesti olulise turismiväravana hubasem ja atraktiivsem.

Ida-Virumaa uues arengustrateegias 2019-2030+  kajastub ühe eesmärgina Narva piiripunkti külastajasõbralikkuse tõstmine. Täpsemalt tähendab see piiriületuspunkti ootesaalide muutmist hubaseks, ilusaks ja interaktiivseks keskkonnaks. Piiripunkti uuendamise projektiks on arvestatud 50 000 eurot ning see peaks parandama maakonna mainet ja suurendama Venemaalt tulevate turistide arvu.

Latt on kõrgel 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles